Bij Nevero maken we audiovisuele projecten toegankelijk voor anderstaligen of mensen met een visuele of auditieve beperking.

Earcatch-app genomineerd voor een LIA

De Earcatch-app is genomineerd voor een LIA (Language Industry Award). Dit is een Europese prijs die elk jaar wordt uitgereikt in verschillende categorieën. De bedoeling van de organisatoren is om met de awards de taalsector in de kijker te zetten. Er zijn verschillende categorieën en de Earcatch-app is genomineerd in de categorie ‘Best Language Software / App 2015’.

Nu is zo’n nominatie op zich al heel erg mooi, maar om te winnen, moet de app de meeste stemmen krijgen. Stemmen is heel eenvoudig: ga naar www.languageindustryawards.eu/#stemmen en vul het bolletje in naast ‘Earcatch’ in de derde kolom (rechterkant van het scherm). Registreren is niet nodig, alleen het juiste bolletje aanklikken. De LIA’s worden uitgereikt op woensdag 16 maart in Brussel, en stemmen kan nog tot dinsdag 15 maart middernacht.

Een veld met paarse bloemen - omdat het mooi zou zijn als Earcatch in de bloemetjes wordt gezet met een award.

Een veld met paarse bloemen – omdat het mooi zou zijn als Earcatch in de bloemetjes wordt gezet met een award.

Eind vorig jaar stond de app al in het overzicht van de tien beste apps van het jaar van de Volkskrant. Zou het lukken om daar een LIA aan toe te voegen? Dat weten we over een week.

gepubliceerd op 10 maart 2016